ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός αποτελείται από 5 στάδια. Πιο συγκεκριμένα:

1ο  στάδιο (14/9/2016 - 22/9/2016 στις 23:59): Ο χρήστης θα πρέπει να  επιλέξει μέχρι τέσσερα (4) προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει στη συνταγή του, καθώς επίσης και να δηλώσει τον τίτλο της συνταγής στην οποία θα χρησιμοποιήσει τα επιλεγμένα προϊόντα, εφόσον κληρωθεί ανάμεσα στους 100 τυχερούς. Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή του χρήστη σε αυτό το στάδιο απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων με βάση τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού.

2ο στάδιο (23/9/2016): Κλήρωση και ανακοίνωση των 100 τυχερών που θα παραλάβουν στο σπίτι τους την κούτα με τα προϊόντα που επέλεξαν στο 1ο στάδιο του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της SOLID, οδός Αρτέμιδος 3, 15125, Μαρούσι-Αθήνα, παρουσία εκπροσώπων των Διοργανωτριών εταιριών και συμβολαιογράφου.
Ειδικότερα τα στοιχεία των εκατό (100) τυχερών θα ανακοινωθούν στο Διαδικτυακό Τόπο www.jotis-zacharoplathoume.gr  και στη συνέχεια οι νικητές θα ενημερωθούν με σχετικό προσωπικό μήνυμα. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος τυχερός δεν αποστείλει με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί τα πλήρη στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας) εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος, ο τυχερός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί της συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Τη θέση του εν λόγω τυχερού θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ.

3ο στάδιο (12/10/2016 - 20/10/2016 στις 23:59): Οι εκατό (100) τυχεροί θα παραλάβουν τα προϊόντα που επέλεξαν μαζί με ένα μοναδικό κωδικό, που θα χρειαστούν για το ανέβασμα της συνταγής, προκειμένου να φτιάξουν με αυτά τη συνταγή που έχουν δηλώσει στο 1ο  στάδιο, για την οποία και θα αξιολογηθούν. Τα προϊόντα θα σταλούν στους 100 τυχερούς με έξοδα του Διοργανωτή μέχρι τις 12/10/2016. Οι εκατό (100) τυχεροί θα πρέπει μέχρι τις 20/10/2016 (καταληκτική ημ/νία ανεβάσματος συνταγής) να έχουν φτιάξει τη συνταγή που είχαν δηλώσει στο 1ο  στάδιο του διαγωνισμού και να έχουν ανεβάσει μέσα στη photo gallery που υπάρχει στο www.jotis-zacharoplathoume.gr   α) τη φωτογραφία της συνταγής τους, β) τον τίτλο της συνταγής  γ) τα υλικά και δ) την εκτέλεσή της. Οι εκατό (100) τυχεροί θα πρέπει να ανεβάσουν τη συνταγή τους, χρησιμοποιώντας το μοναδικό κωδικό που έλαβαν. Όσοι χρήστες ανεβάσουν τη συνταγή τους, κερδίζουν αυτόματα μία επιπλέον κούτα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, δώρο του Διοργανωτή.

Οι συνταγές που θα ανεβαίνουν στη photo gallery θα είναι ορατές σε όσους μπαίνουν στο www.jotis-zacharoplathoume.gr  και η βαθμολογία του κοινού θα είναι δημόσια και θα διαρκέσει από τις 24/10/2016 μέχρι και τις 31/10/2016 στις 23:59. Για να έχει κάποιος χρήστης τη δυνατότητα να ψηφίσει θα πρέπει να συνδεθεί μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ή του προσωπικού του email.

 

Οδηγίες για την έγκυρη συμπλήρωση της συνταγής:

 • Οι συνταγές πρέπει να είναι γραμμένες στα ελληνικά.
 • Μη χρησιμοποιείτε μόνο κεφαλαία γράμματα.
 • Να προσέχετε την ορθογραφία σας και μην ξεχνάτε να βάζετε τόνους.

 

Τίτλος συνταγής:

 • Δώστε έναν ωραίο τίτλο στη συνταγή σας.
 • Μη χρησιμοποιείτε μόνο κεφαλαία και βάλτε τόνους.
 • Φροντίστε ο τίτλος να είναι σαφής.

 

Υλικά:

 • Γράψτε τα συστατικά της συνταγής.
 • Να είστε όσο πιο σαφείς μπορείτε, βάζοντας συγκεκριμένες ποσότητες.
 • Συνταγές με αναφορά σε επώνυμα υλικά άλλων εταιρειών (πχ βιτάμ αντί για τη χρήση βουτύρου ή μαργαρίνης) δεν επιτρέπονται. 
 • Προϋπόθεση για την αποδοχή της συνταγής σας είναι να περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που επιλέχθηκαν στο 1ο στάδιο.

 

Εκτέλεση:

 • Περιγράψτε με απλά λόγια τα βήματα της εκτέλεσης της συνταγής.
 • Μη χρησιμοποιείτε μόνο κεφαλαία και βάζετε τόνους.

 

Φωτογραφία:

 • Ανεβάστε στην εφαρμογή τη φωτογραφία της συνταγής σας, που τραβήξατε εσείς ο ίδιος, από το πραγματικό παρασκεύασμα.
 • Μη χρησιμοποιείτε φωτογραφία από φωτοτράπεζες ή φωτογραφίες παρασκευασμάτων που έχουν φτιάξει επαγγελματίες.

 

4ο στάδιο (3/11/2016): Ανάδειξη των δέκα (10) καλύτερων συνταγών. Η ανακοίνωση των 10 φιναλίστ (και των 10 επιλαχόντων) κατά τη σειρά ανάδειξής τους θα γίνει στις 3/11/2016 στη διαδικτυακή σελίδα www.jotis-zacharoplathoume.gr  στην αντίστοιχη σελίδα «Νικητές».

Σε περίπτωση που κάποιος εκ των δέκα (10) φιναλίστ δεν αποστείλει εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί τα πλήρη στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας) καθώς και τη ρητή συμφωνία του ότι θα συμμετέχει  στην εκδήλωση από την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος για οποιοδήποτε λόγο χάνει οριστικά το δικαίωμά του στη συμμετοχή στο Διαγωνισμό και την θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος στη σειρά επιλαχών.

5ο στάδιο (Ολοκλήρωση του Διαγωνισμού): Πραγματοποίηση εκδήλωσης στην Αθήνα μέσα στο 2016, σε τόπο και χρόνο που θα οριστεί από τον διοργανωτή, όπου οι δέκα (10) φιναλίστ θα φτιάξουν την ίδια συνταγή που ανέβασαν στη photo gallery, παρουσία της κριτικής επιτροπής, προκειμένου να επιλεγούν οι τρεις (3) καλύτεροι.
Οι δέκα (10) φιναλίστ θα ενημερωθούν το αργότερο 3 εβδομάδες πριν, για τον ακριβή τόπο και χρόνο διεξαγωγής της εκδήλωσης και θα πρέπει να δηλώσουν ρητά την παρουσία τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους δέκα (10) φιναλίστ δεν απαντήσει εντός δέκα (10) ημερών για την παρουσία του στην εκδήλωση, χάνει κάθε δικαίωμα συμμετοχής και τη θέση του καταλαμβάνει ο 11ος σε βαθμολογία κ.ο.κ.
Τα παραπάνω στο σύνολο τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα που  εμπορεύεται ο Διοργανωτής.