Με σπουδές Αγρονομίας στο πανεπιστήμιο École National Supérieure Agronomique de Montpellier και Οινολογίας στο πανεπιστήμιο στο École National Supérieure des sciences agronomique στο Μπορντό της Γαλλίας και με διδακτορικό στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον τομέα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, είναι στέλεχος, σήμερα, στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ. Παράλληλα, διδάσκει στη σχολή Le Monde, θέματα σχετικά με την τροφογνωσία, τη διαιτολογία, την οινολογία και την υγιεινή τροφίμων.
Παρά τη νεαρή ηλικία της, έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα των τροφίμων, στον οποίο επενδύει και το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της, παρακολουθώντας συνέδρια, σεμινάρια, διαλέξεις και ό, τι άλλο μπορεί να εμπλουτίσει και να ανανεώσει τις γνώσεις της γύρω από την «επιστήμη του φαγητού»!