Οδηγίες διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός αποτελείται από 6 στάδια. Πιο συγκεκριμένα:
1ο στάδιο (6/9/2017 - 14/9/2017 στις 23:59): Ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει μέχρι τέσσερα (4) προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει στη συνταγή του, καθώς επίσης και να δηλώσει τον τίτλο της συνταγής στην οποία θα χρησιμοποιήσει τα επιλεγμένα προϊόντα, εφόσον κληρωθεί ανάμεσα στους 100 τυχερούς. Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή του χρήστη σε αυτό το στάδιο απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων με βάση τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού και η αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.
2ο στάδιο (15/9/2017 – 04/10/2017): Κλήρωση και ανακοίνωση των 100 τυχερών που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό και θα παραλάβουν στο σπίτι τους την κούτα με τα προϊόντα που επέλεξαν στο 1ο στάδιο του διαγωνισμού για να ετοιμάσουν τη συνταγή τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15/09/2017 στα γραφεία της SOLID ΗAVAS, οδός Αρτέμιδος 3, 15125, Μαρούσι-Αθήνα, παρουσία εκπροσώπων των Διοργανωτριών εταιριών και συμβολαιογράφου. Ειδικότερα τα στοιχεία των εκατό (100) τυχερών θα ανακοινωθούν στον Διαδικτυακό Τόπο www.jotis-zacharoplathoume.gr και στη συνέχεια οι νικητές θα ενημερωθούν με σχετικό προσωπικό μήνυμα. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος τυχερός δεν αποστείλει με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί τα πλήρη στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας) εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος, ο τυχερός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί της συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Τη θέση του εν λόγω τυχερού θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ. Τα προϊόντα θα σταλούν στους 100 τυχερούς με έξοδα του Διοργανωτή μέχρι τις 4/10/2017, μαζί με έναν μοναδικό κωδικό που θα χρειαστούν για να ανεβάσουν τη συνταγή τους στο site του διαγωνισμού στο 2ο στάδιο.
3ο στάδιο (5/10/2017 - 16/10/2017 στις 23:59): Οι εκατό (100) τυχεροί θα έχουν παραλάβει τα προϊόντα που επέλεξαν στο 1ο στάδιο, και θα πρέπει μέχρι τις 16/10/2017 στις 23:59 (καταληκτική ημ/νία ανεβάσματος συνταγής) να έχουν φτιάξει τη συνταγή που είχαν δηλώσει στο 1ο στάδιο του διαγωνισμού και να έχουν ανεβάσει μέσα στη photo gallery που υπάρχει στο www.jotis-zacharoplathoume.gr α) τη φωτογραφία της συνταγής τους, β) τον τίτλο της συνταγής γ) τα υλικά και δ) την εκτέλεσή της. Οι εκατό (100) τυχεροί θα πρέπει να ανεβάσουν τη συνταγή τους, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό που έλαβαν. Όσοι χρήστες ανεβάσουν τη συνταγή τους, κερδίζουν αυτόματα μία επιπλέον κούτα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, δώρο του Διοργανωτή.
Οδηγίες για την έγκυρη συμπλήρωση της συνταγής:
Τίτλος συνταγής:
Υλικά:
Εκτέλεση:
Φωτογραφία:
4ο στάδιο (20/10/2017 – 29/10/2017) Οι συνταγές που θα ανεβαίνουν στη photo gallery θα είναι ορατές σε όσους μπαίνουν στο www.jotis-zacharoplathoume.gr
Τις συνταγές θα βαθμολογήσει επιτροπή του αποτελείται από 3 κριτές. Επίσης, το κοινό ως 4ος κριτής θα μπορεί να ψηφίσει τη συνταγή ή τις συνταγές της προτίμησής του, όπως περιγράφεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 των όρων του διαγωνισμού. Η ψηφοφορία του κοινού θα είναι δημόσια και θα διαρκέσει από τις 20/10/2017 μέχρι και τις 29/10/2017 στις 23:59. Για να έχει κάποιος χρήστης τη δυνατότητα να ψηφίσει θα πρέπει να συνδεθεί μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ή του προσωπικού του email.
Όσοι μπουν και ψηφίσουν (από τις 20/10/2017 έως τις 29/10/2017) την αγαπημένη τους συνταγή ή συνταγές, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα (1) κουτί με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να μπει και να ψηφίσει όσες συνταγές επιθυμεί, αλλά μόνο μία φορά την κάθε συνταγή. Ανεξάρτητα από το πόσες συνταγές έχει ψηφίσει, ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση.
Οι νικητές θα είναι τριάντα (30) και θα αναδειχθούν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30/10/2017 μετά τη λήξη της ψηφοφορίας παρουσία συμβολαιογράφου και των διοργανωτών. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος τυχερός δεν αποστείλει με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί τα πλήρη στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας) εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος, αυτός θα χάνει το δικαίωμα λήψης του δώρου. Τη θέση του εν λόγω τυχερού θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ.
5ο στάδιο (1/11/2017): Ανάδειξη των δέκα (10) καλύτερων συνταγών. Η ανακοίνωση των 10 φιναλίστ (και των 10 επιλαχόντων) κατά τη σειρά ανάδειξής τους θα γίνει την 1/11/2017 στη διαδικτυακή σελίδα www.jotis-zacharoplathoume.gr στην αντίστοιχη σελίδα «Νικητές». Σε περίπτωση που κάποιος εκ των δέκα (10) φιναλίστ δεν αποστείλει έως τις 06/11) με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί τα πλήρη στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας), καθώς και τη ρητή συμφωνία του ότι θα συμμετέχει στην εκδήλωση από την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος, για οποιοδήποτε λόγο, χάνει οριστικά το δικαίωμά του στη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και την θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος στη σειρά επιλαχών.
6ο στάδιο (Ολοκλήρωση του Διαγωνισμού): Πραγματοποίηση εκδήλωσης στην Αθήνα μέσα στο 2017, σε τόπο και χρόνο που θα οριστεί από τον διοργανωτή, όπου οι δέκα (10) φιναλίστ θα φτιάξουν την ίδια συνταγή που ανέβασαν στη photo gallery, παρουσία της 3μελούς κριτικής επιτροπής, προκειμένου να επιλεγούν οι τρεις (3) καλύτεροι που θα λάβουν τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα, και οι υπόλοιποι επτά (7) που θα λάβουν μικρότερα χρηματικά έπαθλα. Και οι 10 φιναλίστ θα κριθούν με βάση το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 των όρων συμμετοχής. Οι δέκα (10) φιναλίστ θα ενημερωθούν στις 1/11/2017 για τον ακριβή τόπο και χρόνο διεξαγωγής της εκδήλωσης και θα πρέπει να δηλώσουν ρητά την παρουσία τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους δέκα (10) φιναλίστ δεν απαντήσει έως τις 06/11/2017 για την παρουσία του στην εκδήλωση, χάνει κάθε δικαίωμα συμμετοχής και τη θέση του καταλαμβάνει ο 11ος σε βαθμολογία κ.ο.κ. Τα παραπάνω στο σύνολό τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα που εμπορεύεται ο Διοργανωτής.