ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP

«Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» με την Ντίνα Νικολάου
Γιορτάζουμε τις γλυκές συνταγές. Προσφέρουμε στα παιδιά!

Διαγωνισμός

Αγαπητοί μας φίλοι,

σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο γλυκό κίνημα «Ζαχαροπλάθουμε για καλό Σκοπό» της ΓΙΩΤΗΣ και στη ‘γιορτή ζαχαροπλαστικής’ που διοργανώνουμε στο The Mall Athens, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου με οικοδέσποινα την αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου και πολλές άλλες εκπλήξεις. Συμμετέχοντας, μπορείτε και εσείς να προσφέρετε μαζί μας χαμόγελα στα παιδιά του παιδικού σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Τι θα κάνουμε στο The Mall Athens:

  • Θα γνωρίσουμε την Ντίνα Νικολάου που θα ‘ζαχαροπλάσει’ πρωτότυπες συνταγές με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, θα μοιραστεί μαζί μας tips ζαχαροπλαστικής και θα γευτούμε νόστιμα, σπιτικά γλυκίσματα!
  • Θα βγάλουμε selfies με τους αγαπημένους μας στο photo mirror booth και θα πάρουμε μέρος σε διαγωνισμό με πολλές κληρώσεις για δώρα, όπως προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και μαθήματα μαγειρικής με τη Ντίνα Νικολάου στο YOLENIS. Στο τέλος κάθε μέρας θα κληρώνεται και ένα πολυμίξερ!
  • Η πιο ‘γλυκιά μας δραστηριότητα θα είναι η παιδική γωνιά, όπου τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν face painting, να πάρουν δώρο μπαλόνια αλλά κυρίως, να ζωγραφίσουν κάρτες με ευχές για τα παιδιά του παιδικού σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Για κάθε κάρτα που θα δημιουργούν οι μικροί μας φίλοι στην παιδική γωνιά, θα προσφέρουμε ένα προϊόν ΓΙΩΤΗΣ στον παιδικό σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού», καλύπτοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά τις ανάγκες του σε βασικά είδη διατροφής για ολόκληρο τον χρόνο.

Σας περιμένουμε για μία αξέχαστη γλυκιά εμπειρία με καλό σκοπό!

Ημέρες & ώρες εκδήλωσης:

Παρασκευή 16/03, 4μ.μ. – 9 μ.μ. & Σάββατο 17/3, 11.30 π.μ. – 4.30 μ.μ.

The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι στον 2ο όροφο!

Όροι Διαγωνισμού Εκδήλωσης
Νικητές Διαγωνισμού 16 & 17/03/2018

Powered by SOLID HAVAS, Copyright 2018 © ΓΙΩΤΗΣ, Γραμμή Επικοινωνίας: 800 11 98888 χωρίς χρέωση. | OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ