ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Τούρτα φράουλας με φύλλα σοκολάτας
Διαγωνισμός
Υλικά

*Υλικά για τη συνταγή (8 κομμάτια)
1 συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
400 ml γάλα φρέσκο πλήρες
1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400 ml γάλα φρέσκο πλήρες
1 φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
200 ml φρέσκο γάλα πλήρες
1 φάκελο Garni με γεύση Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
200 ml γάλα φρέσκο πλήρες
12 κ.σ. Σιρόπι Φράουλας ΓΙΩΤΗΣ
*Για τη διακόσμηση:
1 φάκελο Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
300γρ. Κουβερτούρα 54% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, σε μικρά κομματάκια για τα φύλλα σοκολάτας
Φρέσκα κομματάκια φράουλας ή Ζελεδάκια
1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ


Εκτέλεση:
Αρχικά φτιάχνουμε τις Κρέμες Ζαχαροπλαστικής και τα Garni, με βάση τις οδηγίες στις συσκευασίες και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Στη συνέχεια βάζουμε τη 1η βάση μας. Τη ραντίζουμε με το Σιρόπι Φράουλας, βάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Κακάο και ρίχνουμε λίγες Σταγόνες κουβερτούρας. Τοποθετούμε τη 2η Βάση Τούρτας, ρίχνουμε Σιρόπι Φράουλας, βάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και λίγες Σταγόνες Κουβερτούρας. Στο τελευταίο επίπεδο της τούρτας βάζουμε και τη 3η βάση και αρχίζουμε να πασπαλίζουμε όλη την τούρτα με το Garni Βανίλιας. Έχουμε λιώσει το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας και το περιχύνουμε από το κέντρο της τούρτας.


Διακόσμηση:
Κυκλικά τοποθετούμε τα φύλλα σοκολάτας. (Η κατασκευή των φύλλων γίνεται ως εξής: λιώνουμε τις 3 Πλάκες Κουβερτούρας και αφού έχουμε πλύνει καλά τα φύλλα μας και έχουν στεγνώσει, με ένα πινέλο περνάμε την 1η στρώση, τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και μετά ξανά την ίδια διαδικασία για 1 φορά. Όταν έχουν κρυώσει καλά, προσεκτικά απομακρύνουμε τα σοκολατένια φύλλα μας.) Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο να κρυώσει το Γλάσο Κουβερτούρας. Όταν τη βγάλουμε, με το Garni Κακάο κάνουμε 8 ροζέτες, ενώ με το Garni Βανίλιας που έχει απομείνει θα τελειοποιήσουμε τις ροζέτες. Επίσης συμπληρώνουμε ανάμεσα στα φύλλα σοκολάτας που υπάρχουν τα κενά. Τέλος, τοποθετούμε μερικές Σταγόνες Κουβερτούρας και μερικά ζελεδάκια . Aν δεν έχουμε, βάζουμε φρέσκες φράουλες για να κάνουμε αντίθεση χρωμάτων.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή