Τάρτα "ζέβρα" με γκανάζ σοκολάτας γάλακτος και φράουλας
Διαγωνισμός
Υλικά

*Για τη βάση:
250γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
125γρ. βούτυρο λιωμένο ή μαργαρίνη

*Για τις γκανάζ σοκολάτας:
2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε
Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
2 φακέλους Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
40γρ. βούτυρο
200γρ. κρέμα γάλακτος ζωική

*Για τη διακόσμηση:
1 φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
200 ml γάλα πλήρες, κρύο
Φράουλες


Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το μπισκότο και στρώνουμε σε φόρμα 23εκ. Σε δύο διαφορετικά μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες μαζί με 20γρ. βούτυρο και 100γρ. κρέμα γάλακτος στο κάθε ένα. Προσθέτουμε τις γκανάζ πάνω στη βάση εναλλάξ κουταλιά-κουταλιά στο κέντρο. Στο μίξερ χτυπάμε το γάλα με το Garni μέχρι να σφίξει. Διακοσμούμε με τη σαντιγί και φράουλες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή