ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
τούρτα σοκολάτα με σμέουρα
Διαγωνισμός
Υλικά

1 αυγό
200γρ. καστανή ζάχαρη
170γρ. γιαούρτι
40γρ. σπορέλαιο
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
120γρ. καφέ φίλτρου (ρόφημα)
50γρ. κακάο σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1κ.γ. σόδα
½ κ.γ. μπέικιν ΓΙΩΤΗΣ
½ κ.γ. αλάτι
150γρ. μαρμελάδα σμέουρα
200γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
200ml. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αυγό, τη ζάχαρη και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το λάδι, τη βανίλια, τον καφέ και το κακάο. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα, το μπέικιν και το αλάτι και προσθέτουμε στο μείγμα με τα υγρά. Μοιράζουμε σε 2 ταψάκια. Ψήνουμε για 25 λεπτά. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, την περιχύνουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Απλώνουμε την μαρμελάδα σμέουρο ανάμεσα στα 2 παντεσπάνια και σκεπάζουμε με τη γκανάς.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης