ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ
Διαγωνισμός
Υλικά

Για 20 κομμάτια:

1/2 κούπα ηλιέλαιο
1+3/4 κούπες ζάχαρη
4 αυγά
1 φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
1/2 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι
1/2 κούπα γάλα
2 βανιλίνες
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα
μισό φακελάκι κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
3 κουταλιές της σούπας κακάο ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι έτοιμο γλάσο ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μισή κούπα ηλιέλαιο και το ανακατεύουμε με μία και τρία τέταρτα κούπες ζάχαρη. Έπειτα, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε μισή κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι, μισή κούπα γάλα χλιαρό και μία φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένη, λίγο λίγο και εναλλάξ. Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέτουμε δύο βανιλίνες, ξύσμα από ένα πορτοκάλι, μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα και μισό φακελάκι κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια αδειάζουμε το μείγμα σε μία ελαφρώς λαδωμένη φόρμα, και κρατάμε τρεις κουταλιές της σούπας στο μπολ. Σε αυτό, προσθέτουμε τρεις κουταλιές της σούπας κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε. Τέλος, το προσθέτουμε στη φόρμα και ελαφρώς ανακατεύουμε με ένα μαχαίρι για να εισχωρήσει το μείγμα κακάο στο υπόλοιπο μείγμα. Ψήνουμε για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς πάνω κάτω. Έπειτα, το αφήνουμε λίγο να κρυώσει, βγάζουμε το κέικ από τη φόρμα και το περιχύνουμε με έτοιμο γλάσο με σοκολάτα και κακάο ΓΙΩΤΗΣ και με τρούφα party decor ΓΙΩΤΗΣ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης