ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

<< Δελτία τύπου

31/10/2019 - «Ζαχαροπλάθουμε» ζωντανά στη «Φωλιά των Κοu Κου» με τη ΓΙΩΤΗΣ και Καλή Παρέα τους νικητές του διαγωνισμού μας!


Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο φετινός, ξεχωριστός γλυκός διαγωνισμός «Ζαχαροπλάθουμε με Καλή Παρέα» της ΓΙΩΤΗΣ, αναδεικνύοντας τους 6 τυχερούς νικητές που θα «ζαχαροπλάσουν» ζωντανά, στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», παρέα με τους αγαπημένους παρουσιαστές και τον master σεφ της εκπομπής.

Από την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή για τις επόμενες 5 εβδομάδες, έως και τις 06 Δεκεμβρίου, οι 6 τυχεροί νικητές θα ζαχαροπλάσουν διαδοχικά τις συνταγές της επιλογής τους, όπως: Banoffee με Σοκολατένια Κρέμα και Μπανάνες, Τrifle Κρέμας με Σάλτσα Πορτοκάλι, Μοnt Blanc Κάστανο με garni κ.α. Εκτός από τους 6 super τυχερούς νικητές, αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης και 30 τυχεροί, που κερδίζουν απίθανα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για να «Ζαχαροπλάσουν με Καλή Παρέα» με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Συντονιστείτε λοιπόν στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και παρακολουθήστε την εξέλιξη των live, γιατί «Ζαχαροπλάθουμε με Καλή Παρέα» σημαίνει φτιάχνουμε υπέροχα σπιτικά γλυκά, που γίνονται ακόμη πιο γευστικά με την ευκολία και την ποιότητα των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ, για σίγουρη επιτυχία στην παρέα και σίγουρη οικονομία για μας!

www.jotis- z acharoplathoume.gr .

Καλή απόλαυση!