ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζ

<< Δελτία τύπου

27/10/2021 - «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» Μεγάλη επιτυχία για το δεύτερο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ με τον καταξιωμένο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη! Απολαύστε το στο www.jotis-zacharoplathoume.gr


Γευστική πανδαισία, ενθουσιασμός και «βροχή» ερωτήσεων προς τον ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη, ήταν τα συστατικά του δεύτερου online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της ΓΙΩΤΗΣ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου. Πρωταγωνιστές ένα λαχταριστό, αφράτο red velvet κέικ με γέμιση κρέμας cheesecake, μια τραγανή, ακαταμάχητη τάρτα με τριπλή σοκολάτα και, φυσικά, τα αγαπημένα και εγγυημένα για σίγουρη επιτυχία, μοναδικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ!

Το δεύτερο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σειράς διαδικτυακών μαθημάτων που διοργανώνει η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ με στόχο να διαδώσει τη χαρά της ζαχαροπλαστικής και να αποκαλύψει τα μυστικά της, δίνοντας ιδέες και tips για εύκολα, υπέροχα σπιτικά γλυκά. Ο αγαπημένος Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης, μύησε διαδικτυακά τους συμμετέχοντες στα μυστικά του red velvet κέικ με γέμιση τζηζκέικ και μιας υπέροχης τραγανής τάρτας με τριπλή σοκολάτα. Για τους συμμετέχοντες, το μάθημα ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό, καθώς ο Masterchef έλυνε συνεχώς τις απορίες τους και τους καθοδηγούσε βήμα-βήμα για να δημιουργήσουν δυο μοναδικά γλυκά με θεαματική εμφάνιση και εκπληκτική γεύση!

Μέσω της διαδικασίας του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια που κέρδισε μια επώνυμη κουζινομηχανή, ενώ επιπλέον δέκα τυχεροί κέρδισαν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Για να παρακολουθήσετε και εσείς το δεύτερο Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», και να ανακαλύψετε βήμα-βήμα τις δύο υπέροχες συνταγές, μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εκπλήξεις που έρχονται σύντομα!