ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

<< Δελτία τύπου

26/07/2017 - Η ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθει» για καλό σκοπό στο Καρπενήσι


Στην Ευρυτανία, μία από τις ωραιότερες και πιο εμβληματικές περιοχές της Ελλάδας, «ταξίδεψε» το «γλυκό κίνημα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Η αγαπημένη σεφ και «πρέσβειρα» του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ», Ντίνα Νικολάου, δημιούργησε ένα γλυκό πρωινό παρασκευάζοντας δύο πρωτότυπες συνταγές: «γλυκό με Κρέμα και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ και φρούτα στο ποτήρι» και «μπουγάτσα διαφορετική με κρέμα Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ και μαρμελάδα ροδάκινο» που ενθουσίασαν τους συμμετέχοντες. Το κοινό είχε επίσης την ευκαιρία, εκτός από το να γευτεί τα νόστιμα γλυκίσματα, να μάθει tips ζαχαροπλαστικής, καθώς και να συμμετέχει σε διαγωνισμό με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Παράλληλα, η δράση συνοδεύθηκε από μία προσφορά αγάπης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ που «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ». Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της κοινωνικής της ευαισθησίας, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. προσέφερε στον Δήμο Καρπενησίου προϊόντα διατροφής για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Επίσης, η εταιρεία προσέφερε στον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας προϊόντα διατροφής για να διατεθούν σε οικογένειες που ζουν στα χωριά της Ευρυτανίας και που τα έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, η Πρόεδρος κ. Ιουλία Πετροπούλου και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας.

Με την ευκαιρία της ιδιαίτερα «γλυκιάς» αυτής περίστασης ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., δήλωσε: « Το «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» είναι το «γλυκό κίνημα» της ΓΙΩΤΗΣ που έχει ως στόχο να μας εμπνεύσει για το πώς μπορούμε με απλά υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας να δημιουργήσουμε νόστιμα, σπιτικά γλυκά και να μοιραστούμε τη χαρά με τους αγαπημένους μας. Τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, με τις διαχρονικές αξίες τους, όπως η αγνότητα, η αξεπέραστη ποιότητά τους και η ευκολία τους γίνονται το «δεξί χέρι» στη διαδικασία αυτή για … Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία! Πιο σημαντικό όμως είναι ότι σήμερα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» προσφέροντας σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Καρπενησίου και τον πολύ δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας για το όραμα και την κοινωνική τους ευαισθησία και για το ότι μας έδωσαν την ευκαιρία να φέρουμε το «γλυκό κίνημα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» στην πόλη τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr , για πολλές ακόμα δράσεις «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» σε καταστήματα τροφίμων, διαγωνισμούς, ανοιχτά events και φυσικά το ‘Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε’ που γίνεται πλέον θεσμός.