ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP

Κριτική επιτροπή

Τίνα Webb
Διαγωνισμός

Τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια κάνει την ίδια δουλειά, κάθε μέρα με άλλο τρόπο, περισσότερο κέφι και με νέα ερεθίσματα. Εμπνέεται από τη φύση, τη μουσική, τη ζωγραφική και τον κινηματογράφο για να δημιουργήσει τη δική της εικόνα στο δεσμευτικό περιβάλλον ενός φωτογραφικού κάδρου. Μαγειρεύει η ίδια και συλλέγει προσωπικά τα αντικείμενα που πλαισιώνουν το κάθε φαγητό, ώστε να έχει την ολιστική ευθύνη της εικόνας και της γεύσης.

Συνεργάζεται με τις περισσότερες εταιρίες τροφίμων, αλλά και με μικρότερους παραγωγούς για την διαφημιστική τους επικοινωνία, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί περισσότερα από 50 βιβλία μαγειρικής με τη δική της στιλιστική επιμέλεια του φαγητού.

Έχει συνεργαστεί σε θέματα γαστρονομίας στα περιοδικά Γαστρονόμος, Γυναίκα, Olive, Umami, Epikouria, Harper’s Bazaar, Ευ, Kerasma, ΑΒ Foodstories κ.λ.π.

Σαν food stylist έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες παραγωγής τηλεοπτικής και έντυπης διαφήμισης για διεθνή και εγχώρια projects μεγάλων εταιρειών.

Στην τελική φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής Master Chef (2010), είχε την τιμή να κρίνει και να βαθμολογήσει το στιλιστικό μέρος των πιάτων των υποψήφιων νικητών.