ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΜΙΛΦΕΙ ΑΛΛΙΩΣ
Διαγωνισμός
Υλικά

garni ζαχαροπλαστικής Γιώτης,
κρεμά ζαχαροπλαστικής μιλφει Γιώτης,
τριμμένο μπισκότο Γιώτης,
βάση για τούρτα Γιώτης
, 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα(σκόνη),
γάλα 1,5Λ.
,ξύσμα από ένα lime

Εκτέλεση:
Βάζουμε στο φούρνο στους 150 βαθμούς για 5-6 λεπτά (εξαρτάται το φούρνο ) τις 2 έτοιμες βάσεις Γιωτη ,ίσα ίσα να ξεραθούν .Φτιάχνουμε τη κρεμά μιλφει χρησιμοποιώντας το μείγμα Γιωτη σύμφωνα με τις οδηγίες και προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας και τη μισή ποσότητα από το τριμμένο μπισκότο Γιώτης. Φτιάχνουμε τη garni Γιωτης σύμφωνα με τις οδηγίες και προσθέτουμε ξυσμα απο 1 lime.Στη συνέχεια σε μια πιατέλα βάζουμε τη μια βάση τούρτας και από πάνω με μια σπάτουλα απλώνουμε τη κρεμά μιλφει ,μετά τοποθετούμε τη δεύτερη βάση και από πάνω με μια σπάτουλα αρχικά καλύπτουμε όλο το γλυκό με τη garni .Συνεχίζουμε με τη κρέμα garni Γιώτης και στολίζουμε το γλυκό .Στο κέντρο αλλά και γύρω γύρω βάζουμε το υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο.ΕΤΟΙΜΟΟΟ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή