Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. βούτυρο
μια συσκευασία τριμμένο μπισκότο Γιώτης
125 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης
125 γραμμάρια κουβερτούρα 54% κακάοΓιώτης
1 φακελάκι σοκολάτα τρουφα Γιώτης
τριμμένο καρύδι (προεραιτικά)
Εκτέλεση:
Μέσα σ'ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά,αδειάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Μετά το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα αφού την έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και ύστερα βάζουμε καρύδια στο μπλέντερ και τα κάνουμε σκόνη.Αδειάζουμε το τριμμένο μπισκότο και το καρύδι μέσα στο μείγμα της σοκολάτας και μετά τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα όλο μας το μείγμα μέχρι να κρυώσει.Στη συνέχεια το βγάζουμε και ξεκινάμε να πλάθουμε τα τρουφάκια μας.Τέλος σ'ενα μπολ ρίχνουμε μέσα την τρούφα και βουτάμε μέσα το τρουφάκι έτσι ώστε να το καλύψουμε.Για πασπάλισμα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τριμμένο καρύδι ή ό,τι άλλη επικάλυψη σας αρέσει!Καλή απόλαυση!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ