ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Vegan Πάστα Φλώρα με σιρόπι βύσσινο
Διαγωνισμός
Υλικά

Για τη βάση:
- 200γρ. ηλιέλαιο
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 2 συσκευασίες βανίλια
- 1/2 κ.γ κανέλα
- 4 κ.σ νερό
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 500 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 100γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ

Για τη Γέμιση:
- 300 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι & βερίκοκο
- 60 ml Σιρόπι βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ

Για τη διακόσμηση:
- ακτινίδια
- φρούτα του δάσους

Εκτέλεση:
* Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τη βανίλια.
* Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, την άχνη, το ηλιέλαιο , το αλάτι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το κονιάκ, τις βανίλιες, το τριμμένο μπισκότο και το νερό και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά και να γίνουν μία ομοιογενής ζύμη.
* Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε φύλλο πάχους 1,5 εκ.
* Στρώνουμε ομοιόμορφα το φύλλο σε ταρτιέρα .
* Χτυπάμε στο μίξερ τη μαρμελάδα μαζί με το σιρόπι βύσσινο και το απλώνουμε στο φυλλο.
* Ψήνουμε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 45΄, μέχρι να ροδίσει η ζύμη.
* Αφού κρυώσει, διακοσμούμε με ακτινίδια και φρούτα του δάσους.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή