ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

Βάση για τούρτα Γιώτης με γεύση σοκολάτα
Κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση πραλίνα
Praline Dream Γιώτης
Κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης
Garni Γιώτης βανίλια
600 γρ. Φρέσκο γάλα
Espresso για το ράντισμα των βάσεων

Εκτέλεση:
Κόβουμε σε χαρτόνι μία μεγάλη καρδιά και μια μικρότερη, για να τα χρησιμοποιήσουμε ως πατρόν. Ετοιμάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση πραλίνα και την Garni Γιώτης βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες. Κόβουμε τις δύο βάσεις σύμφωνα με το πατρόν της μεγάλης καρδιάς και την από την τρίτη βάση κόβουμε δύο μικρότερες. 'Ο,τι περισσέψει από τις βάσεις το τρίβουμε σε ψίχουλα. Συναρμολογούμε σε πιατέλα: Βάζουμε τη μεγάλη καρδιά και την ραντίζουμε με τον espresso. Aπλώνουμε Praline Dream Γιώτης και Κρέμα ζαχαροπλαστικής. Συνεχίζουμε με τη δεύτερη μεγάλη καρδιά, ραντίζουμε με τον espresso, απλώνουμε Praline Dream Γιώτης και Κρέμα ζαχαροπλαστικής. Τοποθετούμε τη μικρότερη καρδιά και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Βάζουμε και τη δεύτερη μικρή καρδιά και κάνουμε ροζέτες γύρω από την τούρτα με το Garni. Καλύπτουμε τα κενά με τα ψίχουλα από τις βάσεις και τριμμένη Κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή