Υλικά
Βάση για τούρτα Γιώτης με γεύση σοκολάτα
Κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση πραλίνα
Praline Dream Γιώτης
Κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης
Garni Γιώτης βανίλια
600 γρ. Φρέσκο γάλα
Espresso για το ράντισμα των βάσεων
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε χαρτόνι μία μεγάλη καρδιά και μια μικρότερη, για να τα χρησιμοποιήσουμε ως πατρόν. Ετοιμάζουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση πραλίνα και την Garni Γιώτης βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες. Κόβουμε τις δύο βάσεις σύμφωνα με το πατρόν της μεγάλης καρδιάς και την από την τρίτη βάση κόβουμε δύο μικρότερες. 'Ο,τι περισσέψει από τις βάσεις το τρίβουμε σε ψίχουλα. Συναρμολογούμε σε πιατέλα: Βάζουμε τη μεγάλη καρδιά και την ραντίζουμε με τον espresso. Aπλώνουμε Praline Dream Γιώτης και Κρέμα ζαχαροπλαστικής. Συνεχίζουμε με τη δεύτερη μεγάλη καρδιά, ραντίζουμε με τον espresso, απλώνουμε Praline Dream Γιώτης και Κρέμα ζαχαροπλαστικής. Τοποθετούμε τη μικρότερη καρδιά και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Βάζουμε και τη δεύτερη μικρή καρδιά και κάνουμε ροζέτες γύρω από την τούρτα με το Garni. Καλύπτουμε τα κενά με τα ψίχουλα από τις βάσεις και τριμμένη Κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ