Υλικά
Κρεμα cheesecake Γιωτης
500ml φρεσκο γαλα
Παντεσπανι σοκολατας Γιωτης
Λικερ τριανταφυλλο
Σιροπι Praline Dream Γιωτης
Κουβερτουρα σε σταγονες Γιωτης
Υλικα για διακοσμηση
Εκτέλεση:
Βραζουμε 50ml νερο κ το αναμειγνυουμε με 60ml λικερ τριανταφυλλο. Τοποθετουμε σε ενα τσερκι η σκευος μιας χρησης το παντεσπανι κ το ραντιζουμε με το λικερ. Στη συνεχεια ετοιμαζουμε την κρεμα cheesecake χτυπωντας το μειγμα Γιωτης με 500ml φρεσκο γαλα. Στη συνεχεια ζεσταινουμε σε μπεν μαρι κουβερτουρα γαλακτος κ την ανακατευουμε με την κρεμα cheesecake. Αναμειγνυουμε κ λιγο απο το σιροπι Praline Dream για πιο γεματη γευση. Τοποθετουμε το μειγμα πανω απο το παντεσπανι. Τελος διακοσμουμε το chesecake με λιωμενη κουβερτουρα κ διαφορα υλικα. Σερβιρεται κρυο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ