ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ
Διαγωνισμός
Υλικά

• ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο λιωμένο
• 3 ½ φλιτζάνια τσαγιού μπισκότο τριμμένο
• 1 φάκελος κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
• 400 ml κρύο γάλα
• 1 φάκελος ζελέ
• 1 φλιτζάνι τσαγιού τρούφα και κερασάκια

Εκτέλεση:
Λιώνω το βούτυρο και αναμιγνύω με μπισκότα, μέχρι να φτιάξω μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Στρώνω μίγμα καλά σε πυρέξ μα λαδόκολλα. Βάζω στο ψυγείο.
Χτυπάω στο μίξερ για 5΄ την κρέμα με το γάλα. Απλώνω στη βάση, σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες.
Φτιάχνω το ζελέ και το αφήνω 2 ώρες να κρυώσει.
Περιχύνω το ζελέ πάνω από την κρέμα και γαρνίρω με τρούφα και κερασάκια, και αφήνω στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή