Τουρτα Μπισκοτο
Διαγωνισμός
Υλικά

1Συσκευασία παντεσπάνι κακάο
1κρέμα μπισότο (70g)
1κρέμα βανίλια (62g)
Γάλα φρέσκο 1lt
Σαντυγί 500g
1 συσκευασία τριμμένο μπισκότο
2 συσκευασίες Σταγόνες γάλακτος σοκολάτας (200g)
Βούτυρο 25g

Εκτέλεση:
1.Κτυπάμε την κρέμα μπισκότο με γάλα και την αφήνουμε στο ψυγείο για 20'. Το ίδιο κάνουμε και με την κρέμα βανίλια.
2.Στρώνουμε την κρέμα μπισκότο και μετά την κρέμα βανίλια στην τούρτα. Βάζουμε στο ψυγείο.
3.Ζεστένουμε το γάλα και σε ενα μπόλ έχουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο. Αφού ζεσταθεί λίγο το γάλα το ρίχνουμε στη σοκολάτα. Ανακατευώ και αφήνω στην άκρη.
4.Κτυπάω την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντυγί.
5.Βγάζω την τούρτα από το ψυγείο την καλύπτουμε με σαντυγί και μετά με μπισκότο,για το τέλος ρίχνουμε την σοκολάτα απο πάνω.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή