Φουλ της σοκολατας
Διαγωνισμός
Υλικά

Τίτλος: Τούρτα Γεννεθλίων Γιώτης

Υλικά
Βάση για τούρτα σοκολάτα Γιώτης
Κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής πραλίνα Γιώτης
Κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής σοκολάτα Γιώτης
Praline Dream Πραλίνα Κακάο με μπισκότο Γιώτης
Σαντιγύ Γιώτης
Σιρόπι από κομπόστα ροδάκινο

Εκτέλεση:
Παίρνουμε την πρώτη βάση για τούρτα την ραντίζουμε με πέντε κουταλιές της σούπας από το σιρόπι ροδάκινο. Περιχύνουμε με δύο κουταλιές της σούπας Praline Dream Πραλίνα Κακάο με μπισκότο και την απλώνουμε ώστε να καλύψει όλη τη βάση. Χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής πραλίνα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κατόπιν την απλώνουμε σε όλη τη βάση της τούρτας.

Έπειτα βάζουμε τη δεύτερη βάση της τούρτας και την ραντίζουμε με τις ίδιες δοσολογίες με το σιρόπι ροδάκινο και την Praline Dream Πραλίνα Κακάο με μπισκότο. Αφού έχουμε χτυπήσει με το μίξερ την κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία την απλώνουμε στη δεύτερη βάση της τούρτας, κρατώντας ένα μέρος για την επικάλυψη της τούρτας.

Τέλος έχουμε την Τρίτη βάση την οποία τοποθετούμε από πάνω την οποία ραντίζουμε με τις ίδιες δοσολογίες με το σιρόπι ροδάκινο και την Praline Dream Πραλίνα Κακάο με μπισκότο. Καλύπτουμε το πάνω μέρος και τα τοιχώματα με την κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής σοκολάτας που έχουμε κρατήσει και χτυπάμε την σαντιγί με το μίξερ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.
Γεμίζουμε το κορνέ με την σαντιγί και διακοσμούμε την τούρτα.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή