Μπαμπάδες στη Ζαχαροπλαστική
Διαγωνισμός
Υλικά

Για το μείγμα:
1 φακελάκι μαγιά
1 ποτήρι χλιαρό νερό
μισό βούτυρο
3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 1/2 ποτήρια αλεύρι
Για το σιρόπι:
4 ποτήρια νερό
4 ποτήρια ζάχαρη
Για την κρέμα:
Garni ΓΙΩΤΗΣ
Creme ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό. Στο συγκεκριμένο μείγμα ρίχνουμε λιωμένο το βούτυρο, τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι και ανακατατεύουμε. Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια, τα οποία λαδώνουμε και αλευρώνουμε, τα αφήνουμε να φουσκώσουν και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Αφού ψηθούν και κρυώσουν σιροπιάζουμε με το ζεστό σιρόπι και γεμίζουμε τους μπαμπάδες μας με τη κρέμα που ετοιμάσαμε.
Για την κρέμα χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί σε σκόνη σύμφωνα με τις οδηγίες και την κρέμα-σαντιγί.
Για τη διακόσμηση βάζουμε λίγη κρέμα στην κορυφή και ένα κομματάκι από γλυκό σύκο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή