ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΒΑΣΑΝΟ
Διαγωνισμός
Υλικά

3 δίσκους παντεσπάνι σοκολάτα (Γιώτης).
1 κουτί Garni (Γιώτης).
2 κουτιά κρέμα ζαχαροπλαστικής γεύση βανίλια (Γιώτης).
1 δίσκος κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος (Γιώτης).
1 κ.γ. ρούμι
200 ΓΡ. Κόκκινα φρούτα.
Γάλα
Σιρόπι βύσσινο (Γιώτης).

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε λίγο χλιαρό νερό με το ρούμι.
2. Σε μια βάση τούρτας βάζουμε τον ένα δίσκο παντεσπάνι και το ραντίζουμε με το ρούμι.
3.Σε ένα μίξερ χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Απλώνουμε την μισή ποσότητα στο παντεσπάνι.
4. Βάζουμε από πάνω το δεύτερο δίσκο παντεσπάνι, ραντίζουμε και απλώνουμε την άλλη μισή κρέμα ζαχαροπλαστικής (Γιώτης) και τοποθετούμε τον τελευταίο δίσκο παντεσπάνι (Γιώτης).
5. Σε ένα μπολ χτυπάμε το GARNI ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ (Γιώτης) σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Με μια σπάτουλα καλύπτουμε όλη την τούρτα και με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής κάνουμε λουλουδάκια γύρω-γύρω στο πανω μερος της τούρτας και στην μέση απλώνουμε τα φρούτα και το σιρόπι βύσσινο.

6. Τέλος, λιώνουμε σε Μπεν Μαρί την κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος (Γιώτης) και στολίζουμε την τούρτα. Η τούρτα είναι έτοιμη. Καλή σας απόλαυση.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή