ΤΟΥΡΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ
Διαγωνισμός
Υλικά

1 οικογενειακή συσκευασία Γιώτης garni
1 συσκευασία Γιώτης κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια
1 συσκευασία Γιώτης βάση για τούρτα, με γεύση βανίλια
1 συσκευασία Γιώτης σταγόνες σοκολάτα με γεύση φράουλα
800ml φρέσκο γάλα
50ml λικέρ φράουλα ή χυμό φράουλας

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε 400 ml φρέσκο γάλα και το περιεχόμενο της συσκευασίας Γιώτης κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια και ανακατεύουμε, μέχρι να πήξει το μείγμα.
Σε ένα μίξερ βάζουμε 400 ml κρύο φρέσκο γάλα και το περιεχόμενο της οικογενειακής συσκευασίας Γιώτης garni και χτυπάμε για 5 λεπτά έως ότου σφίξει η σαντιγί.
Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια την μισή συσκευασία από τις σταγόνες σοκολάτας με γεύση φράουλα.
Τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα την πρώτη βάση από την συσκευασία Γιώτης βάση για τούρτα, με γεύση βανίλια και με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής πανάρουμε την βάση με το λικέρ ή τον χυμό φράουλας.
Στην συνέχεια απλώνουμε την μισή κρέμα ζαχαροπλαστικής και βάζουμε από πάνω μερικές σταγόνες σοκολάτας με γεύση φράουλα ( που έχουμε κόψει νωρίτερα σε μικρότερα κομμάτια). Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με την επόμενη βάση τούρτας.
Στο τελευταίο κομμάτι βάσης της τούρτας, πανάρουμε με λικέρ ή χυμό φράουλας και καλύπτουμε την τούρτα με σαντιγί και διακοσμούμε με τα ολόκληρα κομμάτια από τις σταγόνες σοκολάτας με γεύση φράουλας Γιώτης.
Η τούρτα μας είναι έτοιμη.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή