cheesecake με σιρόπι βύσσινο και τρούφα σοκολάτας
Διαγωνισμός
Υλικά

1 συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο Γιωτης
100 γραμμάρια βούτυρο
1 συσκευασία Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκεικ Γιωτης
500 ml Γάλα
1 συσκευασία Σοκολάτα Τρούφα Γιωτης
Σιρόπι με γεύση Βύσσινο Γιωτης
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο

Εκτέλεση:
Βάση τσηζκεικ : Λιώνουμε 100 γραμ. Βούτυρο και προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο Γιωτης . Σε ένα Τσερκι αδειάζουμε το μίγμα και το πατάμε με ένα κουτάλι να πάρει ομοιόμορφο σχήμα !
Για την κρέμα : Βάζουμε στο μίξερ 500 ml γάλα και το χτυπάμε με την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση τσηζκεικ της Γιωτης , μετά προσθέτουμε μέσα την τρούφα σοκολάτας Γιωτης ! Βάζουμε την κρέμα με την τρούφα σε ένα κορνε ζαχαροπλαστικής και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στην βάση μπισκότου .
Από πάνω περί χύνουμε με σιρόπι Βύσσινο Γιωτης και γλυκό του κουταλιού βύσσινο ! Καλή σας επιτυχία
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή