Διαγωνισμός
Υλικά

1 συσκευασία παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ με βανίλια
1 κουτί κρέμα ΓΙΩΤΗΣ (250 γραμμάρια)
1 κούπα άχνη ζάχαρη
5 κουταλάκια στιγμιαίο καφέ
1 κούπα μικρή γάλα
50 γραμμάρια Φουντούκια Αλεσμένα
1 συσκευασία Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ

Υλικά Σιρόπι
Σε 1 κούπα χλιαρό νερό διαλύουμε 5 κουταλιές της σούπας Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα ΓΙΩΤΗΣ στο μίξερ με μια κούπα άχνη ζάχαρη.
Διαλύουμε σε μια κούπα μικρή, γάλα τις 5 κουταλιές στιγμιαίο καφέ και τις ρίχνουμε στο μείγμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχνουμε στην πρώτη βάση από το Παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ το 1/3 από το σιρόπι και το 1/3 από το κρέμα που κάναμε.
Αυτή η διαδικασία γίνεται άλλες 2 φορές με τις άλλες 2 βάσεις.
Από πάνω γαρνίρουμε στο κέντρο τα αλεσμένα φουντούκια και γύρω και πάνω σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια την τούρτα την τρούφα ΓΙΩΤΗΣ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή