Υλικά
1 συσκευασία παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ με βανίλια
1 κουτί κρέμα ΓΙΩΤΗΣ (250 γραμμάρια)
1 κούπα άχνη ζάχαρη
5 κουταλάκια στιγμιαίο καφέ
1 κούπα μικρή γάλα
50 γραμμάρια Φουντούκια Αλεσμένα
1 συσκευασία Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Υλικά Σιρόπι
Σε 1 κούπα χλιαρό νερό διαλύουμε 5 κουταλιές της σούπας Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα ΓΙΩΤΗΣ στο μίξερ με μια κούπα άχνη ζάχαρη.
Διαλύουμε σε μια κούπα μικρή, γάλα τις 5 κουταλιές στιγμιαίο καφέ και τις ρίχνουμε στο μείγμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει.
Ρίχνουμε στην πρώτη βάση από το Παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ το 1/3 από το σιρόπι και το 1/3 από το κρέμα που κάναμε.
Αυτή η διαδικασία γίνεται άλλες 2 φορές με τις άλλες 2 βάσεις.
Από πάνω γαρνίρουμε στο κέντρο τα αλεσμένα φουντούκια και γύρω και πάνω σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια την τούρτα την τρούφα ΓΙΩΤΗΣ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ