δροσερό επιδόρπιο ανανά
Διαγωνισμός
Υλικά

2 βάσεις παντεσπάνι βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 1,4 lt γάλα 3 φακελάκια άνθος αραβ. ΓΙΩΤΗΣ λεμόνι 1 ζελέ ανανά ΓΙΩΤΗΣ 1 GARNY βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 1 κουτί κομπόστα ανανά 12 κουταλιές ζάχαρη καστανή

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την κρέμα λεμόνι (1,2 lt γάλα +3 άνθος αραβ.+9 κουτ.σούπας ζάχαρη) Σιρόπι:1 φλυτζ.τσαγιού νερό,3 κουταλ.σούπας ζάχαρη,2 κουτ.σιρόπι ανανά και βράζουμε ώσπου να λιώσει η ζάχαρη. Τοποθετούμε σε τσέρκι 25cm το ένα παντεσπάνι και αφού το ραντίσουμε με το μισό σιρόπι στρώνουμε την μισή κρέμα λεμόνι. Στην συνέχεια τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι ραντίζοντας με το σιρόπι και στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε με τις φέτες ανανά. Φτιάχνουμε τον ζελέ ανανά (τους 2 φακ.) ρίχνοντας το υπόλοιπο σιρόπι του ανανά (αφαιρούμε το αντίστοιχο νερό της συνταγής). Αφού κρυώσει το ρίχνουμε πάνω από τις κρέμες και το βάζουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες να σταθούν καλά. Αφαιρούμε το τσέρκι και γαρνίρουμε στο πλάι και επάνω με το GARNY (χρησιμοποιούμαι τον ένα φάκ.GARNY και τα 200 ml γάλα) τοποθετώντας κομμάτια ανανά που έχουμε κρατήσει. Προαιρετικά και κερασάκια για το γαρνίρισμα. Καλή Επιτυχία!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή