Αχ κουνελακι , κουνέλακι ξύλο που θα το φας!!!!!!!!!!!!!!!
Διαγωνισμός
Υλικά

Για την βάση :
1 βάση για τούρτα με γεύση σοκολάτα
100 μλ γάλα
2 κουταλιές της σούπας κονιακ
Για την κρέμα :
300 μλ γάλα παγωμένο
3 φάκελλακια γκαρνί ζαχαροπλαστικης στιγμης με άρωμα βανίλιας
3 φακελάκια κουβερτούρας σε σταγόνες Γιώτης – 300 γρ.
Για την διακόσμηση :
1 φάκελο κουβερτούρα σε νιφάδες Γιώτης
200 γρ. ζαχαρόπαστα χρώμμα ασπρο
100 γρ. ζαχαρόπαστα χρώμμα πορτοκάλι
100 γρ. ζαχαρόπαστα χρώμμα πράσινο
30 γρ. ζαχαρόπαστα χρώμμα
300 γρ. Γκοφρετάκια

Εκτέλεση:
Προετοιμασία :
Για την διακοσμηση :
Ετοιμάστε τα κουνελάκια και τα καρότα με την πάστα ζαχαροπλαστικής.
Για την κρέμα :
Χτυπήστε στο μίξερ , το γάλα και τα γκαρνι ζαχαροπλαστικής για 5 λεπτά.
Αδιαστε τις σταγόνες κουβερτούρας σε ενα μπολ και βάλτες τις στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
Ανακατέψτε την ζεστη κουβερτούρα με το υπόλοιπο μείγμα.
Αφηστε το στο ψυγείο.
Για την βάση :
Ανακατέψτε το γαλα με το κονιακ.
Σε μια μεγάλη πιατέλα, ανοίξτε το κουτι με την βαση τούρτα Γιώτης και βάλτε μια πρώτη βάση στην πιατέλα.
Ραντιστε την με το γαλα και το κονιακ.
Βγάλτε την κρέμα γκαρνι απο το ψυγείο και βάλτε μια πρωτη στρωση της κρέμας.
Βάλτε ενα δεύτερο παντεσπανι, ραντίστε το , λιγη κρέμα,ενα τρίτο παντεσπάνι , ραντίστε το λίγη κρέμα.
Βάλτε οτι περισσέψει πανω στο τελεύταιο παντεσπάνι και γυρω γυρω απο το γλυκο.
Τοποθετηστε επισης γκοφρετακια γυρω απο το γλυκό.
Βαλτε τις νιφάδες κουβερτούρας και τα κουνέλια, καρόττα, λουλούδια και οτι αλλο θέλετε εσεις.
Είναι έτοιμο. Σας ευχαριστώ Μαρία
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή