ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΤΟΥΡΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ
Διαγωνισμός
Υλικά

1 συσκευασία βάση για τούρτα με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
1 σιρόπι Praline Dream ΓΙΩΤΗΣ
1 πλάκα κουβερτούρα γάλακτος 125γρ ΓΙΩΤΗΣ
400ml πλήρες γάλα φρέσκο
125ml κρέμα γάλακτος πλήρης
250ml καφέ φίλτρου με γεύση φουντούκι
150γρ φουντούκια ψημένα

Εκτέλεση:
Αρχικά, χτυπάμε την κρέμα πραλίνα με το φρέσκο γάλα όπως γράφουν οι οδηγίες της συσκευασίας. Την αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο. Τοποθετούμε σε μια τουρτιέρα την 1η βάση για τούρτα και ραντίζουμε με τον καφέ. Στρώνουμε την κρέμα πραλίνα και τοποθετούμε και την 2η βάση, ραντίζουμε ομοίως με τον καφέ και ρίχνουμε από πάνω το σιρόπι Praline Dream στρώνοντας το να καλύψει όλο το παντεσπάνι και από πάνω ρίχνουμε και την κρέμα πραλίνας. Τοποθετούμε και την 3η βάση, ραντίζουμε με καφέ και στρώνουμε την κρέμα πραλίνα ομοιόμορφα και περιμετρικά με μια μαριζ. Βάζουμε την τούρτα για λίγη ώρα στο ψυγείο και ξεκινάμε την γκανάζ. Κόβουμε κομματάκια την κουβερτούρα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε μέσα στην κουβερτούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και την βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο ν΄ αποκτήσει σταθερότητα. Χτυπάμε στο multi τα φουντούκια χοντροκομμένα. Τέλος, ρίχνουμε την γκανάζ πάνω στην τούρτα και διακοσμούμε περιμετρικά με τα φουντούκια.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή