ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ροζ πειρασμός
Διαγωνισμός
Υλικά

Για το σιρόπι για τα παντεσπάνια:
1/2 κούπα σιρόπι από φράουλες
2 κ. σ. ζάχαρη
1 σφηνάκι λικέρ φράουλα
150ml νερό

1 φ. σταγόνες σοκολάτα φράουλα ΓΙΩΤΗΣ

1 κρέμα ζαχαροπλαστικής τζησκέικ ΓΙΩΤΗΣ
50 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1/2 κουτ. του γλυκού ξύσμα λεμονιού
500ml γάλα

1 φ. άνθος αραβοσίτου στιγμής φράουλα
500ml γάλα

Βάση τούρτας με γεύση σοκολάτα

Εκτέλεση:
Για το σιρόπι: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα & αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Αφαιρούμε από τη φωτιά & αφήνουμε να κρυώσει.
Σε δύο ξεχωριστά μπολ χτυπάμε τα υλικά για τον άνθο αραβοσίτου φράουλα και για την κρέμα του τζησκέικ (στην κρέμα του τζησκέικ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την άχνη στο τέλος).
Μοιράζουμε το σιρόπι σε τρία ίσα μέρη και ραντίζουμε τα τρία παντεσπάνια. Στο πρώτο, και πάνω πάντα απ' το σιρόπι, βάζουμε τη μισή κρέμα τζησκέικ. Στο δεύτερο, απλώνουμε όλο τον άνθο αραβοσίτου φράουλα. Στο τρίτο, απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα τζησκέικ.
Σε μπεν μαρί έχουμε λιώσει τις σταγόνες σοκολάτα φράουλα (εκτός από 20gr που τα τρίβουμε στο multi και τα κάνουμε χοντρό χιονάκι) και την απλώνουμε πάνω από την κρέμα. Αφήνουμε την σοκολάτα να κρυώσει πριν τη βάλουμε στο ψυγείο, αφού πρώτα ρίξουμε το χιονάκι από πάνω.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή