ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ
Διαγωνισμός
Υλικά

1 πακέτο παντεσπάνι Γιώτης (3 τεμάχια),1 πακέτο ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ Γιώτης,1 πακέτο Garni ζαχαροπλαστικής βανίλια Γιώτης,1 πακέτο τριμμένο μπισκότο Γιώτης,1 πακέτο κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια Γιώτης, ενάμιση λίτρο γάλα,1 κουταλιά μέλι.

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι, βάζουμε ένα μπρίκι νερό κ μια κουταλιά μέλι.Αφου βράσει το σιρόπι,περνουμε το ένα από τα 3 παντεσπάνια κ το σιροπιαζουμε,αφού το σιροπιασουμε βάζουμε σε ένα μπωλ 250 γραμμάρια γάλα κ τον έναν φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής κ χτυπάμε για 5 λεπτά. Μόλις η κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι έτοιμη την τοποθετούμε πάνω στο παντεσπάνι κ την απλώνουμε ομοιόμορφα,το ίδιο κάνουμε και στα υπόλοιπα παντεσπάνια. Ξαναβάζουμε 250 γραμμάρια γάλα, χτυπάμε κ τον άλλον φάκελο,τον τοποθετούμε κ αυτόν κ βάζουμε από πάνω το τελευταίο παντεσπάνι,το σιροπιαζουμε κ το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να πήξει.μετα από ένα τέταρτο φτιάχνουμε έναν φάκελο ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ,τον βάζουμε σε ένα στρογγυλό σκεύος κ το αφήνουμε ένα τέταρτο για να πήξει. Βγάζουμε την τούρτα από το ψυγείο, αναποδογυρίζουμε το σκεύος με το ζελέ πάνω στο παντεσπάνι, βάζουμε σε ένα μπωλ 400 γραμμάρια γάλα ρίχνουμε μέσα τους 2 φακέλους με το garni, ανακατεύουμε για 5 λεπτά κ στη συνέχεια γαρνίρουμε την τούρτα.τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Μετά τη βγάζουμε την πασπαλιζουμε με μπισκότο κ τη ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.Ειναι έτοιμη, καλή μας όρεξη!!!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή