Υλικά
Παντεσπάνι
3 φλυτζανάκια του καφέ Φαρίνα Γιώτης
1 κουταλάκι Μπέικιν Πάουτερ
1 Κουβερτούρα Γιωτης
3 αυγα
1 φλυτζανάκι καφέ νερό
3 φλυτζανάκια ζάχαρη 2
1 Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γευση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φρουί ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Χτυπάω πρώτα τα υλικά για το παντεσπάνι στο μίξερ, λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι και τα ρίχνω σε φόρμα του κέικ στόγγυλη το ψήνω σους 180 βαθμούς για μισή ώρα. Χτυπάω μια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης κρύα με γεύση βανίλια με το γάλα που γράφει στις οδηγείες και την απλώνω πανω στο παντεσπάνι.Τέλος φτιάχνω το ζελέ φράουλα Γιώτης και το ρίχνω πάνω απο την κρέμα το βάζω στο ψυγειο και το γλυκάκι είναι έτοιμο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ