ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Γλυκο με παντεσπανι και ζελε
Διαγωνισμός
Υλικά

Παντεσπάνι
3 φλυτζανάκια του καφέ Φαρίνα Γιώτης
1 κουταλάκι Μπέικιν Πάουτερ
1 Κουβερτούρα Γιωτης
3 αυγα
1 φλυτζανάκι καφέ νερό
3 φλυτζανάκια ζάχαρη 2
1 Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γευση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φρουί ζελέ φράουλα ΓΙΩΤΗΣ

Εκτέλεση:
Χτυπάω πρώτα τα υλικά για το παντεσπάνι στο μίξερ, λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι και τα ρίχνω σε φόρμα του κέικ στόγγυλη το ψήνω σους 180 βαθμούς για μισή ώρα. Χτυπάω μια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης κρύα με γεύση βανίλια με το γάλα που γράφει στις οδηγείες και την απλώνω πανω στο παντεσπάνι.Τέλος φτιάχνω το ζελέ φράουλα Γιώτης και το ρίχνω πάνω απο την κρέμα το βάζω στο ψυγειο και το γλυκάκι είναι έτοιμο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή