Τύπου προφιτερόλ
Διαγωνισμός
Υλικά

Κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
Άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
Σιρόπι σοκολάτας
Ροδόνερο
Κουβερτούρα
Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια γιώτης και το άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μόλις ετοιμαστούν και τα δύο, τα αναμειγνύουμε και ρίχνουμε δύο κουταλιές σούπας λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Σπάμε το παντεσπάνι σε κομματάκια και το ραντίζουμε με ροδόνερο.
Παίρνουμε ένα γυάλινο μπολ και στην εσωτερική πλευρά ρίχνουμε σιρόπι σοκολάτας.
Στην συνέχεια, τοποθετούμε λίγα κομμάτια παντεσπάνι στο κάτω μέρος του μπολ και ρίχνουμε την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει (επαναλαμβάνουμε δύο φορές).
Τέλος, πάνω από την κρέμα τοποθετούμε λίγα κομματάκια απο το παντεσπάνι που μας περίσσεψε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Καλή επιτυχία
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή