Υλικά
1 συσκευασία παντεσπάνι
800 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά), κρύα
3 κ. σ. ζάχαρη άχνη
1 κονσέρβα βύσσινο
1 κρέμα ζαχαροπλ.με γεύση πραλίνα
1 συσκευασία τριμμένο μπισκότο
20 γρ. τριμμένη κουβερτούρα
1 σιρόπι βύσσινο
Εκτέλεση:
Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγύ.
Φτιάχνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής πραλίνα σύμφωνα με τις οδηγίες και την ανακατεύω με τριμμένο μπισκότο.
Ανάμεσα σε κάθε παντεσπάνι βάζω σιρόπι βύσσινο Γιώτης,τοποθετώ μια στρώση κρεμα πραλίνα με μπισκότο,κομμένα βύσσινα και τέλος σαντιγύ.
Στην τελευταία στρώση «στρώνω» απαλά με ένα μαχαίρι ή σπάτουλα(αν θέλω μπορώ να καλύψω και τα πλάγια τοιχία της τούρτας). Ρίχνω τριμμένη κουβερτούρα.Για το γαρνίρισμα του γλυκού βάζω λίγη σαντιγί σε ένα κορνέ και φτιάχνω ροζέτες στη μέση της τούρτας. Τοποθετώ τα βύσσινά πάνω τους και βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 - 5 ώρες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ