ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

Για το μπισκοτοκαραμελένιο Μιλφέιγ θα χρειαστούμε:
Μια συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
Μια συσκευασία Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
Μια συσκευασία Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
Μια συσκευασία σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
100 gr βούτυρο
580ml γάλα

Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε ένα μπρικάκι το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσει...
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με το τριμμένο μπισκότο έτσι ώστε σε υφή να γίνει σαν βρεγμένη άμμο..
Μοιράζουμε 3 κουταλιες από το μείγμα σε 6 γυάλινα μπολάκια και το αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε για 5 λεπτά στον κάδο του μίξερ 330ml γάλα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Μοιράζουμε από δύο κουταλιές του μείγματος στα μπαλάκια ακριβώς πάνω απ το μπισκότο και το στρώνουμε με κουτάλι.
Τοποθετούμε τα μπαλάκια για 10 λεπτά στο ψυγείο..
Αφού περάσουν τα 10 λεπτά, με μεγάλη προσοχή ακριβώς πάνω απ την κρέμα Μιλφέιγ, βάζουμε καινούρια στρώση μπισκότου και αφήνουμε και πάλι τα μπαλάκια στην άκρη.
Και πάλι χρησιμοποιούμε το μίξερ...
Αυτή τη φορά σε 250ml γάλα χτυπάμε την κρέμα στιγμής μπισκότο για 3 λεπτά και στη συνέχεια, βάζουμε τον κάδο με το καινούριο αυτό μείγμα για ένα τέταρτο στο ψυγείο.
Αφού περάσει το τέταρτο, μοιράζουμε στα μπολάκια από δύο κουταλιές της κρέμας μπισκότο.
Ακριβώς από πάνω περιχύνουμε με σιρόπι καραμέλας και προσθέτουμε με μεγάλη προσοχή μια τελευταία στρώση μπισκότο.
Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα και το μπισκοτοκαραμελένιο Μιλφέιγ μας είναι έτοιμο!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή