Υλικά
1. Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με γεύση σοκολάτα
2. Κρέμα μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ + 600ml πλήρες γάλα
3. Garni ΓΙΩΤΗΣ + 200ml πλήρες γάλα
4. Τρούφα σοκολατας
5. Πραλίνα κακάο με μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
6. Μια μεγάλη συσκευασία πουρακια σοκολάτας
Σιρόπι Praline Dream
Εκτέλεση:
1. Τοποθετούμε στη βάση της τούρτας μας το πρώτο από τα τρία φύλλα παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ.
2. Χτυπάμε στο μίξερ 600ml πλήρες γάλα με την κρέμα μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ για περίπου 5' μέχρι να φουσκώσει και να γίνει αφράτη.
3. Αλλοιφουμε το φύλλο του παντεσπάνι με πραλίνα σοκολάτας.
4. Στρώνουμε την μισή ποσότητα από την κρέμα μιλφείγ πάνω από το πρώτο φύλλο παντεσπάνι.
5. Τοποθετούμε ακόμα ένα φύλλο από το παντεσπάνι μας πάνω από την κρέμα μας και το αλλοιφουμε και αυτο με πραλινα σοκολάτας και προσθέτουμε πάνω από αυτό την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα μιλφέιγ.
6. Τοποθετούμε ακόμα ένα φύλλο από το παντεσπάνι μας πάνω από την δεύτερη στρώση κρέμας.
7.Χτυπάμε με 200ml πλήρες γάλα το περιεχόμενο ενος φακέλου από την Garni ΓΙΩΤΗΣ για 5' μέχρι να πήξει καλά.
8. Στρώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα Garni ΓΙΩΤΗΣ πάνω από το τρίτο φύλλο παντεσπάνι.
9. Πασπαλίζουμε με την τρούφα σοκολατας και διακοσμουμε γύρω γύρω με τα πουρακια σοκολατας.
10. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά η τούρτα μας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ