ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

<< Δελτία τύπου

19/07/2016 - «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» από τη ΓΙΩΤΗΣ. Μια προσφορά αγάπης στον Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» με τη ΓΙΩΤΗΣ, που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στα super market Χαλκιαδάκης, η εταιρεία στηρίζει τον Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, η ΓΙΩΤΗΣ προχώρησε στην κάλυψη αναγκών του Ξενώνα σε εξοπλισμό, συμβάλλοντας έτσι σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τις γυναίκες και τα παιδιά που βοηθάμε μέσα από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αξίες οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα για τη ΓΙΩΤΗΣ, όπως είναι η δημιουργία σπιτικών συνταγών για εξασφαλισμένη ποιότητα, γεύση και οικονομία, με τη στήριξη, παράλληλα, φορέων που εκπροσωπούν ευπαθέστερες κοινωνικές ομάδες. Αξιολογώντας, λοιπόν, ως ιδιαίτερα σημαντικό το έργο που επιτελεί ο Ξενώνας για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί, θεωρήσαμε ευθύνη και χαρά μας να είμαστε κι εμείς ένας από τους υποστηρικτές του».

Από την πλευρά της η κα Μαίρη Παχιαδάκη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου ανέφερε: «Ευχαριστούμε ολόθερμα την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ για την προσφορά της. Τέτοιες πράξεις προσφοράς όπως αυτή, αναδεικνύουν το ρόλο της αλληλεγγύης και της αλληλο-συνεισφοράς, καθώς υποστηρίζουν τις αξίες του εθελοντισμού και αναδεικνύουν τον αλτρουισμό, ως την μεγαλύτερη κοινωνική αγκαλιά. Ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως η σημερινή, η δημιουργία μιας νέας αντίληψης για τον ανθρωπισμό είναι αναγκαία, όσο ποτέ, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κτίσουμε ένα κόσμο, πιο δίκαιο, πιο χαρούμενο και πιο αρμονικό».