ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζ

<< Δελτία τύπου

18/05/2021 - «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» Το πρώτο online Masterclass από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!


Το πρώτο online Masterclass με τίτλο «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη είναι γεγονός! Το αγαπημένο «κίνημα» Ζαχαροπλάθουμε αυτή τη φορά προσφέρει στους θαυμαστές του την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής τέχνης και να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στη δημιουργία ενός τέλειου σπιτικού γλυκού, κάνοντας μαζί την αγάπη γεύση!

Το διαδικτυακό «γλυκό μάθημα» -που αποτελεί το πρώτο από μια σειρά μαθημάτων- περιλαμβάνει συμβουλές και μυστικά για ξεχωριστά καλοκαιρινά γλυκά. Οι τυχεροί συμμετέχοντες που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν λαχταριστό semifreddo και μια υπέροχη τούρτα παγωτό, με την καθοδήγηση του αγαπημένου Masterchef και τα εξαιρετικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος κι εσείς στη μοναδική αυτή ζαχαροπλαστική εμπειρία, μπείτε σήμερα κιόλας στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» για να διεκδικήσετε μία από τις 15 διαθέσιμες θέσεις στο διαδικτυακό Μasterclass. Eπιπλέον, στη 2η φάση του διαγωνισμού, ο καλύτερος «μαθητής» θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έπαθλο μια κουζινομηχανή! Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, ακόμη και αν δεν σταθούν τυχεροί για να συμμετάσχουν στο Masterclass, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε & Μαθαίνουμε Μαζί» και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr!