ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζ

<< Δελτία τύπου

17/12/2021 - «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» Με άρωμα Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε το τρίτο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ με τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!


Μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτινή και άκρως ζαχαροπλαστική, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της ΓΙΩΤΗΣ, που πραγματοποιήθηκε στη 1 Δεκεμβρίου 2021. Στον ρόλο του δασκάλου του Μasterclass ο πολύ αγαπητός και ταλαντούχος Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης, που καθοδήγησε βήμα-βήμα τους συμμετέχοντες για να «ζαχαροπλάσουν» με μοναδικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ μια λαχταριστή τούρτα black forest και τον πιο σοκολατένιο κορμό των Χριστουγέννων!

Το τρίτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», οργανώθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου διαγωνισμού και τηςσειράς διαδικτυακών μαθημάτων που έχει θεσπίσει η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με στόχο να διαδώσει τη χαρά της δημιουργίας σπιτικών γλυκών και να αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Μπείτε στο https://www.jotis-zacharoplathoume.gr/ και παρακολουθήσετε το τρίτο Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» για να ανακαλύψετε τα μυστικά δύο καταπληκτικών Χριστουγεννιάτικων συνταγών!

Καλά Χριστούγεννα!