ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζ

<< Δελτία τύπου

15/04/2022 - «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» Με ανοιξιάτικο άρωμα ολοκληρώθηκε το τέταρτο online Masterclass της ΓΙΩΤΗΣ με τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!


Σε ανοιξιάτικη και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, το τέταρτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί» της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ με τον αγαπημένο Μasterchef Σταύρο Βαρθαλίτη.

Πρωταγωνιστές ένα Τσουρέκι Γεμιστό με Σοκολάτα και μια λαχταριστή Τάρτα με Κρέμα Λεμονιού, τα εγγυημένα για σίγουρη επιτυχία, απολαυστικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και φυσικά οι συμμετέχοντες στο τέταρτο online masterclass, oι οποίοι ανακάλυψαν βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για τάρτες και ζύμες με την καθοδήγηση του ταλαντούχου σεφ.

Μέσω του διαγωνισμού «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», αναδείχτηκε και η νικήτρια που κέρδισε μια κουζινομηχανή γνωστής μάρκας, ενώ είκοσι επιπλέον τυχεροί κέρδισαν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Το τέταρτο online Masterclass «Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί», οργανώθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου διαγωνισμού και της σειράς διαδικτυακών μαθημάτων που έχει θεσπίσει η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με στόχο να διαδώσει τη χαρά της δημιουργίας σπιτικών γλυκών και να αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Μπείτε στο https://www.jotis-zacharoplathoume.gr/ για να ανακαλύψετε και εσείς τα μυστικά των δύο καταπληκτικών συνταγών για το πασχαλινό τραπέζι και για κάθε περίσταση που θέλετε να εντυπωσιάσετε!

Καλό Πάσχα!