ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

<< Δελτία τύπου

11/07/2016 - «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» από τη ΓΙΩΤΗΣ. Μια γλυκιά προσφορά προς το Δήμο Χανίων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» με τη ΓΙΩΤΗΣ, που πραγματοποιείται αυτό το μήνα στα super market ΙΝΚΑ, η εταιρεία στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, η ΓΙΩΤΗΣ προχώρησε στην προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου στα παιδιά άπορων οικογενειών που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣδήλωσε χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το ταξίδι του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» στην Κρήτη συνδυάστηκε με τη στήριξη οικογενειών των Χανίων, παρέχοντας στα παιδιά τους ένα καθημερινό, θρεπτικό δεκατιανό. Είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε κι εμείς με τον τρόπο αυτό στο σημαντικό έργο που επιτελείται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Δήμου Χανίων για την άριστη συνεργασία.

Η κα Ελευθερία Αλιφιεράκη, Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων πρόσθεσε με τη σειρά της: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ για την προσφορά της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που με την κίνησή αυτή έδειξε έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της προωθώντας το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ευελπιστούμε και προτρέπουμε για τη συνέχιση και πραγματοποίηση τέτοιων δράσεων και ενεργειών και από άλλες εταιρείες, προκειμένου μαζί να παρέχουμε συνεχή στήριξη σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη».