Υλικά
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 30 λεπτά
ΑΝΑΜΟΝΗ: 8 ώρες
ΣΚΕΥΗ: Ένα τσέρκι διαμέτρου 28 εκατοστών και ύψους 6-8 εκατοστών
ΥΛΙΚΑ:
1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 συσκευασία Crème ΓΙΩΤΗΣ
400 ml γάλα
1 φάκελο Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Τρούφα Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
3 ώριμα ροδάκινα καθαρισμένα
2 ροδάκινα ώριμα αλλά σφιχτά, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
1 φλιτζ. Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ 400 γρ. κρύο γάλα, προσθέτουμε το περιεχόμενο του φακέλου Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το περιεχόμενο της συσκευασίας Crème. Χτυπάμε το μίγμα στο μίξερ για 5-6 λεπτά μέχρι να διογκωθεί και να αφρατέψει. Σε ένα μούλτι πολτοποιούμε τα ώριμα ροδάκινα. Λιώνουμε τις Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας σε μπεν μαρί και αναμειγνύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με τον πολτό των ροδάκινων.
Σε μια μεγάλη στρογγυλή πιατέλα τοποθετούμε το τσέρκι. Βάζουμε μέσα την πρώτη Βάση για τούρτα, περιχύνουμε τη βάση με 2 κουτ. σούπας Σιρόπι Σοκολάτας και με ένα πινέλο το απλώνουμε να πάει σε όλη την επιφάνεια. Συνεχίζουμε με τη μισή ποσότητα από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτας. Πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα από τα κυβάκια ροδάκινου. Κατόπιν σκεπάζουμε με τη δεύτερη Βάση και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το Σιρόπι, την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και τα ροδάκινα. Σκεπάζουμε με την τρίτη Βάση, την οποία περιχύνουμε με 2 κουτ. σούπας Σιρόπι Σοκολάτας και με ένα πινέλο απλώνουμε παντού το σιρόπι. Τελειώνουμε με το μίγμα ροδάκινα - λευκή σοκολάτα το οποίο στρώνουμε καλά στην επιφάνεια με μια σπάτουλα. Σκεπάζουμε το γλυκό με πλαστική μεμβράνη και το παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για 8 ώρες. Την ώρα του σερβιρίσματος αφαιρούμε το τσέρκι από τη τούρτα.
ΤΙΡ: Προαιρετικά μπορείτε με ένα πινέλο να αλείψετε
περιμετρικά την τούρτα με Σιρόπι Σοκολάτας
και πάνω να κολλήσετε την Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ