Υλικά
1) Σιρόπι βύσσινο Γιώτης
2)1 φάκελο σταγόνες μαύρης σοκολάτας Γιώτης
3) 1 φάκελο σταγόνες λευκής σοκολάτας Γιώτης
4) 1 φάκελο ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΘΕΣΑ
5)1 φάκελο GARNI
6)1 φάκελο ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
7)2 φακέλους ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΦΕΪΓ(6 φύλλα)
8)7ΟΟml ΓΑΛΑ
Εκτέλεση:
Ανοίγω τη ΦΟΡΜΑ με τις λαβές προς τα έξω και την τοποθετώ μέσα σ'ένα ταψί.Τοποθετώ μέσα στη φόρμα δύο ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΦΕΪΓ.Λιώνω σε μπενμαρί τη μαύρη σοκολάτα.Χτυπώ στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ με 600ml κρύο γάλα.Ρίχνω και τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα και με μία σπάτουλα με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω την ανακατεύω με την έτοιμη ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.Πασπαλίζω με ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ κι από πάνω απλώνω περισσότερη από τη μισή ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ πάνω στα φύλλα που έχω τοποθετήσει μέσα στη φόρμα.Σκεπάζω την σοκολατένια πια κρέμα με δύο φύλλα ΜΙΛΦΕΪΓ.Πασπαλίζω με σιρόπι ΒΥΣΣΙΝΟ.Απλώνω και την υπόλοιπη κρέμα.Λιώνω τη ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε μπενμαρίν και την ανακατεύω με τη σαντιγί GARNI που ετοιμάζω με 100ml γάλα.Την τοποθετώ πάνω από την ΚΡΕΜΑ.Τρίβω με το χέρι τα ΦΥΛΛΑ.Πασπαλίζω με ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ και BUON APETITE!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ