ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Δροσερή τουρτα
Διαγωνισμός
Υλικά

1 Παντεσπάνι σοκολατας γιωτη
1 σακουλακι σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος γιωτης
Σιροπι καραμελας γιωτης
1 κουπα ζαχαρη αχνη
Λικερ της αρεσκειας μας
1 Κομποστα ροδακινο
1 creme γιωτης
Για το σιροπι
2 κουπες νερο
1 κουπα ζαχαρη

Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρεμα μεχρι να γινει σαντιγυ προσθέτοντας 1 κουπα ζαχαρη αχνη κ λιγες σταγονες λικερ της αρεσκείας μας.
Σιροπιαζουμε καθε κομματι παντεσπανι, αλείφουμε με τη σοκολάτα γαλακτος που την εχουμε λιωσει σε μπεν μαρί.
Καλύπτουμε το καθε κομματι παντεσπανι με σαντιγυ. Πανω απο τη σαντιγί βαζουμε κομματακια κομποστας ροδακινο. Το ιδιο κανουμε και για τα 3 κομματια. Στο τελος καλύπτουμε ολη την τουρτα γυρω γυρω με σαντιγι κ στολιζουμε με σιροπι καραμελας γιωτης και κομμάτια κομποστας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή