Υλικά
1 Παντεσπάνι σοκολατας γιωτη
1 σακουλακι σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος γιωτης
Σιροπι καραμελας γιωτης
1 κουπα ζαχαρη αχνη
Λικερ της αρεσκειας μας
1 Κομποστα ροδακινο
1 creme γιωτης
Για το σιροπι
2 κουπες νερο
1 κουπα ζαχαρη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρεμα μεχρι να γινει σαντιγυ προσθέτοντας 1 κουπα ζαχαρη αχνη κ λιγες σταγονες λικερ της αρεσκείας μας.
Σιροπιαζουμε καθε κομματι παντεσπανι, αλείφουμε με τη σοκολάτα γαλακτος που την εχουμε λιωσει σε μπεν μαρί.
Καλύπτουμε το καθε κομματι παντεσπανι με σαντιγυ. Πανω απο τη σαντιγί βαζουμε κομματακια κομποστας ροδακινο. Το ιδιο κανουμε και για τα 3 κομματια. Στο τελος καλύπτουμε ολη την τουρτα γυρω γυρω με σαντιγι κ στολιζουμε με σιροπι καραμελας γιωτης και κομμάτια κομποστας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ