4 αυγα,1/2 φλυτζανι ζαχαρη120 γρ αλευρι Φαρινα λιγο σιροπι σοκολατας γιωτης,στην μυτη του κοταλιου του γλυκου μπεικιν παουντερ γιωτης, λιγο τριμενο μπισκοτο γιωτης,και 3 μικρα προς μεσαια μηλα.
Εκτέλεση:
ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 180.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ.ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ.ΣΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΚΡΕΜΑ.ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΤΑ ΚΟΣΚΙΝΗΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Η ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ Η ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ.ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΔΙΑΜΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΚ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΥΜΗ.ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 165-170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΜΟΛΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΙ ΝΑ ΚΥΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΡΙΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΗΛΟ.