Υλικά
3 πακέτα μπισκότα
1 φακελάκι Τζηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι κρέμα Πραλίνα
1 φακελάκι κρέμα Βανίλια
1 φακελάκι κρέμα Σοκολάτα
1 λίτρο φρέσκο γάλα
1 φακελάκι τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ (για γαρνίρισμα)
Εκτέλεση:
Σε ένα μεσαίο πυρέξ ή τετράγωνο ταψάκι στρώνουμε το πρώτο πακέτο με τα μπισκότα μέχρι να καλυφθεί ο πάτος του και ραντίζουμε λίγο φρέσκο γάλα για να μαλακώσουν.
Χτυπάμε σε μίξερ τις κρέμες με τις αναλογίες γάλακτος που αναγράφονται στη συσκευασία και στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα την κρέμα σοκολάτα.
Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τη δεύτερη στρώση μπισκότων και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα Βανίλια και Τζηζκέικ αφού τις έχουμε αναμείξει.
Τοποθετούμε την τελευταία παρτίδα με μπισκότα πάνω από την κρέμα και βάζουμε την κρέμα Πραλίνα. Γαρνίρουμε με το τριμμένο μπισκότο όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να δέσουν οι κρέμες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ