Υλικά
1 συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο Γιώτης
3 κουταλιές της σούπας Κακάο Γιώτης
1 συσκευασία Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΤΣΗΖΚΕΪΚ Γιώτης
500 ml φρέσκο γάλα
40 ml καφέ εσπρέσο
Έξτρα Κακάο Γιώτης για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Επιλέγουμε να στήσουμε το γλυκό μας σε φλιτζάνι/ποτήρι, οπότε παίρνουμε τα φλιτζάνια μας και τοποθετούμε μια γεμάτη κ.σ. Τριμμένο Μπισκότο, μέσα στο οποίο ανακατεύουμε 1/2 κγ Κακάο.
Χτυπάμε την κρέμα τσίζκεικ με τα 500 ml γάλα για 5 λεπτά. Φτιάχνουμε μια δόση εσπρέσο της αρεσκείας μας.
Από την έτοιμη κρέμα, βάζουμε το 1/3 σε κορνέ και στην υπόλοιπη προσθέτουμε τον καφέ ανακατεύοντας να ενσωματωθεί. Προσθέτουμε την κρέμα με τον καφέ επάνω απ το μπισκότο και έπειτα γαρνίρουμε με την κρέμα στον κορνέ. Πασπαλίζουμε με κακάο κατά βούληση και απολαμβάνουμε!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ