ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΣΥΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
Διαγωνισμός
Υλικά

500 γραμ. Σιμιγδάλι χοντρό
4 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρη
1 κ.σ κανέλα
2 βανίλιες
1 φ.τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.σ σιρόπι καραμέλας

Εκτέλεση:
Αρχικά βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το σιμιγδάλι να καβουρδίζεται,το ανακατέβουμε συνεχός με μια ξύλινη κουτάλα.Στην συνεχεια θα βάλουμε σε μια αλλη κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά μας για να κανουμε το σιροπι.οταν εχουν πάρει μια βράση το κατεβάζουμε απο την φώτια και το αναμηγνίουμε με το καβουρτισμένο σιμιγδάλι.Επιτα το τοποθετούμε σε μια φόρμα της αρεσκίας μας και ειναι αίτημο να σερβιριστεί ειτε ζεστό ειτε κρύο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης
Kάντε share τη συνταγή