Υλικά
500 γραμ. Σιμιγδάλι χοντρό
4 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρη
1 κ.σ κανέλα
2 βανίλιες
1 φ.τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ.σ σιρόπι καραμέλας
Εκτέλεση:
Αρχικά βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και το σιμιγδάλι να καβουρδίζεται,το ανακατέβουμε συνεχός με μια ξύλινη κουτάλα.Στην συνεχεια θα βάλουμε σε μια αλλη κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά μας για να κανουμε το σιροπι.οταν εχουν πάρει μια βράση το κατεβάζουμε απο την φώτια και το αναμηγνίουμε με το καβουρτισμένο σιμιγδάλι.Επιτα το τοποθετούμε σε μια φόρμα της αρεσκίας μας και ειναι αίτημο να σερβιριστεί ειτε ζεστό ειτε κρύο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ