ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

Σιρόπι βυσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Κουβερτούρα γαλακτός σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Κρέμα ζαχαροπλαστικής τζίζκείκ ΓΙΩΤΗΣ
Κρέμα γάλατος 100 ml
Γιαούρι (2 κουταλιές της σούπας)
Γάλα 150 ml
Μπισκότο τριμμένο ΓΙΩΤΗΣ
Βούτυρο (2 κουταλιές σούπας)
Φύλλο βασιλικού (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το Μπισκότο τριμμένο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε. Στρώνουμε σε ταψί 30 cm. Αναμειγνείουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής τζίζκείκ ΓΙΩΤΗΣ με την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το γιαούρτι μέχρι να γίνει ένα ομοιγενές μίγμα. Στη συνέχεια το απλώνουμε πάνω από τη βάση μπισκότου. Περιχύνουμε με Σιρόπι βυσσινο ΓΙΩΤΗΣ και διακοσμούμε με την Κουβερτούρα γαλακτός σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες και το βασιλικό.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή