Υλικά
Σιρόπι βυσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Κουβερτούρα γαλακτός σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Κρέμα ζαχαροπλαστικής τζίζκείκ ΓΙΩΤΗΣ
Κρέμα γάλατος 100 ml
Γιαούρι (2 κουταλιές της σούπας)
Γάλα 150 ml
Μπισκότο τριμμένο ΓΙΩΤΗΣ
Βούτυρο (2 κουταλιές σούπας)
Φύλλο βασιλικού (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το Μπισκότο τριμμένο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε. Στρώνουμε σε ταψί 30 cm. Αναμειγνείουμε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής τζίζκείκ ΓΙΩΤΗΣ με την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το γιαούρτι μέχρι να γίνει ένα ομοιγενές μίγμα. Στη συνέχεια το απλώνουμε πάνω από τη βάση μπισκότου. Περιχύνουμε με Σιρόπι βυσσινο ΓΙΩΤΗΣ και διακοσμούμε με την Κουβερτούρα γαλακτός σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες και το βασιλικό.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ