Εκτέλεση:
ΣΙΡΟΠΙ: Σε ενα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη το νέρο και το κακάο, το αφήνουμε να πάρει μια βράσει για 5 λεπτά. ΄Οταν είναι έτοιμο το αποσύρουμε από τη φωτιά το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε το κονιάκ και βανίλια. ΚΡΕΜΑ: Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχώμενο των δύο φακέλων με τα 800ml κρύο γάλα. Σε μια πιατέλα βάζουμε την πρώτη βάση, σιροπιάζουμε με ένα πινέλο και απλώνουμε την κρέμα. Βάζουμε την δέυτερη βάση σιροπιάζουμε απλώνουμε κρέμα και τρίτη βάση σιροπιάζουμε και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα καλύπτουμε την επιφάνεια και τα πλα"ι"νά της τούρτας και την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα σχέδον. ΓΚΑΝΑΖ: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα και το βράζουμε (οχι πολύ) το ρίχνω πάνω στην ψιλοκκομένη σοκολάτα, προσθέτω το μέλι και ανακατέυω να γίνει χλιαρή. Βγάζουμε την τούρτα απο το ψυγείο και απλώνουμε την γκανάζ, καλύπτουμε και τα πλα"ι"να και την βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να ετοιμάσουμε την σαντιγυ. ΣΑΝΤΙΓΥ: Oδηγίες παρασκευής, στην συσκευασία. Γαρνίρω τα πλα"ι"να της τούρτας και γύρω γύρω. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Λιωνούμε σε μπέν-μαρί τις σοκολάτες (ενοείτε χώρια λευκή - κακάο) σε μια λαδόκολλα βάζουμε μια,μια κουταλιά λευκή σοκολάτα και απο πάνω κακάο, με ένα μαχαιράκι μυτερό μπερδέυω την σοκολάτα και δημιουργείται σχέδιο. Όταν παγώσουν ξεκολλάμε προσεκτίκα και τα τοποθετούμε στην τούρτα.