Υλικά
1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
250 γραμ. Βούτυρο
2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
4 αυγά
1 φλιτζ.τσαγιού γάλα
2 βανίλιες
100 γραμ. Νιφάδες
Επικάλυψη
250 γραμ. Κουβερτούρα
10 γραμ. Σιρόπι Σοκολάτας
Εκτέλεση:
Χτύπαμε τα αύγα με τη ζάχαρη να αφρατέψουν ρίχνουμε το βούτυρο συνεχειζουμε το χτύπημα για 3'. Προσθέτω διαδοχικά τη Φαρίνα με το γάλα και τη βανίλια ανακατεύοντας ελαφρά. Στη συνεχεια ρίχνουμε την λιωμένη Κουβερτούρα και χτυπάμε σε δυνατη ταχύτητα για 1'. Βάζουμε το μίγμα του κεϊκ σε μια φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου. Αφήνετε το κεϊκ να κρυώσει για 10'. Στη συνεχεια ξεφορμάρουμε το κεϊκ του βάζουμε την λιωμένη κουβερτούρα το αφήνουμε να κρυώσει καλά και βάζουμε το σιροπι σοκολατας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ